Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
08.04.2024

Central Ukrainian EDIH пройшов до фіналу для участі у конкурсі Європейської комісії в рамках програми ЄС «Цифрова Європа»

   Заявка Національного технічного університету "Дніпровська політехніка" на створення Central Ukrainian EDIH пройшла до фіналу національного відбору для участі у конкурсі Європейської комісії в рамках програми ЄС "Цифрова Європа".

   Central Ukrainian EDIH - це європейський центр інноваційного цифрового хаба в Україні. Центр спрямований на інновації, енергоефективність та цифрову трансформацію для розвитку стійких та промислових регіонів центральної України.

    Заявка на створення Central Ukrainian EDIH розроблялась НТУ "Дніпровська політехніка" спільно з Дніпровським університетом технологій, Інститутом фізики Національної академії наук України, Національним університетом "Юрія Кондратюка Полтавський політехнічний", Українською торгово-промисловою палатою, Українським кластером автомобільної та мобільної індустрії та Dnipro IT Community.

    Заявка стала однією з 15 фіналісток, відібраних з 60 заявок.

    В конкурсну комісію увійшли представники Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, а також міжнародні експерти.
 
    Відбір організацій здійснювався за такими критеріями: - відповідність цілям програми "Цифрова Європа", а також національним або регіональним цифровим цілям;

       - план та спроможність реалізації запланованих активностей;
       - очікувані результати та потенційний довгостроковий ефект;
       - конкурентоспроможність і переваги для місцевої екосистеми інновацій та підприємництва загалом.

   На другому етапі відбору фіналісти готують заявки для участі в конкурсі Європейської комісії. 

   Конкурс триватиме до 10 квітня 2024 року.
 
   Наприкінці літа 2024 року буде оголошено переможців, які приєднаються до мережі Європейських цифрових інноваційних хабів (EDIH) та отримають грант на впровадження своїх проєктів.

   Таким чином, Central Ukrainian EDIH має можливість приєднатися до мережі Європейських цифрових інноваційних хабів (EDIH) (https://european-digital-innovation-hubs.ec.europa.eu/home) в рамках програми ЄС "Цифрова Європа".

1.jpg


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт